Hønemor!

Så kom S/Y Doris med de tre kjekke hjelperne våre i Panamakanalen, Marius, Kristian og Henrik ombord. Dro fra Shelter Bay i Colon vel en uke etter oss. De siste dagene nå var vi ofte inne på bloggen deres(SY DORIS@MAILASAIL.com evt.via facebook) som ble oppdatert daglig. Vi sendte melding til dem på satelitttelefonen om at kjøttkaker ventet om de kom til Hiva Oa. Fikk ikke noe svar. Men på ”trackingen” deres så vi at kurs var satt for Hiva Oa. Og det gikk fort. De måtte ha god vind. Og så sist fredag så gled de inn på ankerplassen, og finner sin plass rett bak Lovinda too.

reservemor og tjuaguttene

Tre strålende fornøyde gutter og kjøttkaker ble det, de hadde ikke snakket om annet siden de fikk SMS-en. Kunne ikke svare pga tekniske problemer med satelitttlf. Spilte ingen rolle. Vi fikk 3 dager og kvelder sammen, der vi nesten fortalte om ferden over det store havet i munnen på hverandre. Jeg fikk være litt ”mamma”, bakte rundstykker, fant fram norsk sjokolade, ja, vi bød på det Lovinda hadde i sine gjemmer. Og fikk mye takknemlighet tilbake. Vi sender en vennlig tanke til tre foreldrepar i Bergen som har fostret disse ungdommene. Dere kan være meget stolte av guttene, det har vi sagt fra første dag vi møtte dem. Høflige, fornuftige, flinke og de har stor respekt for hverandre og andre de møter på sin ferd.

Nå har vi reist hver vår vei, slik er dette båtlivet, vi har takket for flotte dager sammen!! Kanskje krysses våre veier igjen !!

Klukk, klukk fra hønemor!!

2 thoughts on “Hønemor!”

  1. Hej så godt at se at der er nyt fra jer . Glæder mig rigtig meget til senere i dag i ro og mag at læse om alle de dejlige ting i har oplevet og studere de skønne billeder lidt nærmere . Dagens bedste nyhed skriver igen senere knus
    😘

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: