Avreise fra Kokosøyene 

Vi har sjekket ut herfra og drar på søndag. Vår gode venn, Paul Caldwell i Skottland, har sendt oss ”klarsignal” med ok vind og værmelding. Vi er helt klare for å dra nå. 


Her er utrolig vakkert, litt som Tobago Keys, hvis du kan huske da dere var på besøk i Karibia. Kokospalmer. Kritthvite strender, krystallklart vann. Vi ligger som i et gedigent, grønt svømmebasseng. Vi kan se hele kjølen på avstand. Blacktip småhai patruljerer rundt båtene. Ca 1 m lange og lysebrune fra oven. Havets renovatører. Skal være helt harmløse… 


Jeg blir nok aldri en erfaren snorkleperson, men skal prøve meg i dag. 
Vi skal også forberede oss på mulige uhell, f. eks. seil som kan revne. Reservegenoa og stormseil skal ligge klar i forpiggen. Jollen pakker vi under dekk, så den ikke kan rives løs og skylles over bord av en uventet brottsjø. 


Nå har vi vært på svømmetur og snorkletur. Jeg hadde fått med meg gal maske så det ble svømming på meg og snorkling på pappa. Etterpå ordnet vi forpiggen så nå ligger reserveseil klar til bruk , værmelding er ok , så nå er det bare å seile av gårde på søndag. Da blir det korte meldinger fra oss framover. 
Beste hilsen mamma og pappa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: