Tusen takk!

Redninngsmannskapet! Mannskapet på LPG/C Bougainville som reddet oss fra en uviss skjebne 500 kilometer fra Opua. En fantastisk gjeng, flinke folk!

Det er ellers på sin plass å takke alle dere som på ulikt vis har bakket oss opp midt oppi alle vanskene Gasten og skipperen kom oppi på vår seilas mot NyKaledonia. Det har varmet virkelig!

“Menneskene lever i ly av hverandre,” står det under et bilde av et vindskeivt tre bak en steingard, som henger hjemme hos oss. Det har jeg sitert mer enn en gang.

Tusen takk!

3 thoughts on “Tusen takk!”

 1. Gleder oss med dere! Stor klem!!

  Ha en fin dag! Hilsen Anne-Bente

  Den 17. mai 2016 kl. 09.55 skrev Jordomseiling 2014 <comment-reply@wordpress.com>:

  jordomseiling2014 posted: “Det er p? sin plass ? takke alle dere som p? ulikt vis har bakket oss opp midt oppi alle vanskene Gasten og skipperen kom oppi p? v?r seilas mot NyKaledonia. Det har varmet virkelig! “Menneskene lever i ly av hverandre,” st?r det under et bilde av et v”

  Like

 2. Så flott at dette gikk godt. Alle skjønner at en slik seilas er en risikosport uansett for spesielt interesserte. En annen sak er at å legge utpå en slik seilas medfører et stort ansvar for Skipper i forhold til ev. hjelp av redningspersonell og forsikringsselskap. Jeg mener at alle som legger ut på en seilas oversjøisk burde vært pålagt av forsikringsselskap, og ev. via internasjonalt lovverk, å ha om bord et godkjent sikkert NØDROR. For min del ville jeg aldri lagt ut på en slik seilas uten dette. Det er omtrent like viktig som en EPIRB, Radar- VHF- brannalarm/slukker osv.).

  Like

 3. Så flott at dette gikk godt. Alle skjønner at en slik seilas er en risikosport uansett for spesielt interesserte. En annen sak er at å legge utpå en slik seilas medfører et stort ansvar for Skipper i forhold til ev. hjelp av redningspersonell og forsikringsselskap. Jeg mener at alle som legger ut på en seilas oversjøisk burde vært pålagt av forsikringsselskap og ev. via internasjonalt lovverk å ha om bord et godkjent sikkert NØDROR. For min del ville jeg aldri lagt ut på en slik seilas uten dette. Det er omtrent like viktig som en EPIRB, Radar- VHF- brannalarm/sluker osv.).

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: