Ingen ankomst Palmerston grunnet for mye vind

Dessverre måtte Lovinda Too dra til havs igjen i kveld, etter mislykket forsøk på anløp til Palmerston. Årsaken var for mye vestlig vind. De visste at det ikke var mulig å gå gjennom passet, og lå utenfor revet da de ble møtt av en lokal båt. Jeg hadde tidligere i uken lest om Edward, den lokale politimannen som også lager ukulele, og formidlet dette videre til Irene og Svein. Det skulle da vise seg at det var Edward som møtte dem i den lokale båten! De fikk snakket sammen og ble enige om at det var for utrygt å gjøre anløp. I samme samtale fikk de formidlet videre din hilsen Petter Mathisen! Lovinda Too seiler nå videre 360 nm mot øyen Niue, med beregnet ankomst lørdag 15 august. 
Irene og Svein hilser til alle og forsikrer om at de har mer enn nok forsyninger og drivstoff til å både ankomme Niue eller dra videre derfra ca 250 nm mot Tonga.
Mvh Bjørg

 

 

4 thoughts on “Ingen ankomst Palmerston grunnet for mye vind”

 1. Dejlig at høre besætningen har proviant nok om bord til videre sejlads. Men psyken må være på nul punkt kan jeg tænke mig. Land i sigte også er man nød til at sejle videre, tanken om at få jord under fødderne, skuffelsen over det ikke kunne lade sig gøre. Øvøv , men I er seje. Så lige på kortet at nu kan vi se Nord øen på new Zealand ☀️ You know – if you are in doubt stay out , som en god regel vores ven Otto Vang gav os engang. Hermed givet videre. Knus 🌎

  Like

 2. Takk for oppdatering, Bjørg. Synd at det ikkje blei landkjenning på Palmerstone, så nå håper me på rapport te heljå om velfortjent fotfeste og ankerdram på Niue. Ha det godt og hels de når du er i kontakt med de igjen.
  Hilde og Torfinn

  Like

 3. Halloen! Vil ønske Svein til eiganes skole en tur når du er vel hjemme.Vi har kjøpt klassesett med Ukulele, så nå skal elevene øve. Vi får se hvem som lærer seg mest 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: