Videre mot Selskapsøyene

Det er søndag 28.juni. Været er vakkert, men svake østlige vinder. Vi tar sikte på å forlate Fakarava og Tuamotos-atollene med kurs for Tahiti og Selskapsøyene mandag morgen, når vindene ser ut til å friske litt. Distansen er i underkant av 300nm, og antatt ankomst Papeete ca 1.juli.

10 thoughts on “Videre mot Selskapsøyene”

 1. Veldig kjekt å følge dere. Var på Google Earth idag og kikket på detaljer, – ikke fritt at det frister! Vi følger dere videre. Bon voyage! Janne og Rune

  Like

  1. Hei! Vi er kommet vel fram til sivilisasjon på tahiti, har kongeplass i marina tania og jeg kan bruke akkurat så mye vann jeg ønsker! Ganske travelt siosialt liv, har ikke rukket å skrive mer på bloggen ennå, kommer nok! Får besøk av gast hans olav fredag han blir her en mnd!

   Like

 2. Hei.Vi står på land i Taravao (Tahiti). Regner med å komme på vannet i slutten av uken.Setter kursen mot Marina Taina neste uke.snakkes.
  Lindis og Per på seilbåten “Glød”

  Like

 3. Hei på dere! Gratla med Tahiti. Dere har vel besøkt det flotte markedet? Og spist chinamat på den gedigne uteplassen? For et sted å mønstre på😉 Nå Begynner et nytt eventyr med de flotte selskapsøyene. Og juli måned er jo den store dansemåneden. Heivaen. Frida har nådd nordøst kysten av Island.

  Like

 4. Da er gasten komt til Paris, kun godt og vel 23 timer til kapteinen får sin kaviar.
  Gasten gleder seg veldig.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: