Vellykket kryssing av Stillehavet

Da er Lovinda Too ankommet Atuona på Hiva Oa og vi døtre har fått følgende melding i kveld:

…’Da er vi fortøyd akkurat slik vi ønsket. Har beskuet båten fra dingien og at vi har kunnet seile i mer enn 4 kn er helt utrolig. Vannlinja er dekket av skjell og grønt slim men nå har vi tid nok å gjøre den ren!! Klem fra happy foreldre!!…’

Så da puster vi lettet ut og gratulerer de galne foreldrene våre med en velsignet seilas over Stillehavet! Vi gleder oss til å høre referat fra ferden! 

  

Atuona, Hiva Oa. 

7 thoughts on “Vellykket kryssing av Stillehavet”

 1. Vel blåst! Tenke det var godt å setta beinå på fast grunn igjen itte så lang tid på havet. Nå vente me bare på rapport og flerne bilder frå sydhavsidyllen.
  Hilde og Torfinn

  Like

 2. Godt å høre dere er framme. Sikkert godt å komme til land selv om dere elsker å være på havet. Nyt dagene!

  Like

 3. Hej i raske nordmænd (kvinde) så dejligt at læse om jeres rejse over Stillehavet og de følelser som følger med, forstå det så godt. Tænkte meget på jer ved dobbeltdåben i påsken, så meget at undvære, så meget at vinde/og opleve. Man burde kunne være flere stede på en gang, men fint med tanker, det give også en form for nærvær. Dejlige billeder I har lagt på. Kløvedals børnebørn Theis og Emil sejler i Havanna og sidst der var ” fjerne kyster” var de på Marquis øerne vi holdt vi særligt øje med øerne, og tænkte på at det eventyr skulle i opleve, et rigtig frodig og dejlig sted. Glæder os til flere rejsebeskrivelser , take Care , knus Stig og Connie

  Like

 4. Så kjekt at både mannskap og skip er kommet helskinnet fram til Hiva Oa. Jeg har også fulgt med rapportene deres siden avreise. Fantastisk inspirerende og spennende lesning for oss som holder oss stort sett på landjorden. Sist helg var en utrolig flott helg i Ryfylke, med seiltur til Skartveit i solskinn og 10-12 grader.
  Fortsett å sende rapporter og bilder. Vi setter alle stor pris på det.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: