Tilbud til bloggens lesere

I anledning jul har team Lovinda too tenkt å tilby lesere av denne bloggen muligheten av å seile med oss i Karibia i januar måned, samt muligheter til å cruise rundt med skipperen med utgangspunkt i Martinique når Gnisten reiser hjem i tidsrommet 3-18.februar fra Martinique.

Planene er ennå på tenkestadiet, men det kan også innebære å flytte båten sørover via Trinidad og noen av Karibias aller flotteste ankerplasser på de folketomme øyene utenfor Venezuela og videre vestover til Aruba. De som måtte være interessert i dette, med eller uten Gnisten bes kontakte oss så snart som mulig.

Franske, hollandske og britiske øyer har innenriksfly til Kariabia via Paris, Amsterdam og London, noe som betyr rimelige flybilletter.

På grunn av båtens beskjedne størrelsen har vi ikke kapasitet til mer enn inn til 2 personer.

11 thoughts on “Tilbud til bloggens lesere”

  1. skjønne at dere ikke kan reise fra, vi ville bare gi tilbud til alle ! anne bente og tryggve kommer 15 januar og jeg har alt ryddet forpiggen til de! det skal bli hyggelig!! ønsker dere et riktig godt nytt år og takker for alt godt vi har hatt sammen i 2014!!!!

   Like

 1. Et flott tilbud – og vi vet det hadde vært utrolig bra og fått opplevet deler av karibien igjen. Dessverre lar dette ikke seg kombinere med jobbene våre.

  Ha en fortsatte flott julefeiring og romjul.
  Tove og Eivind

  Like

  1. gratulerer med dagen 2 juledag tove! litt sein gratulasjon men vi er i litt slow modus nå! det uler rundt ørene på ankerplassen her på bequia, men sola skinner! ønsker dere et riktig godt nytt år og takker for alle kjekke kommentarer,det gir oss inspirsjon til fortsatt å skrive ! romjulshilsen fra irene og svein!!

   Like

 2. Og om der er plass til 2 fra Bergen er vi også interessert dersom det passer inn i kalenderen for begge parter,
  Øivind og Torunn

  Like

  1. hei dere! vi har fått mannskap i januar. Irene reiser hjem 2. febr fra martinique og da kan svein tenke seg å flytte båten sydover muligens helt til aruba hvis han får mannskap.Kan det være et alternativ for dere ca 14 dager? setter pris på snarlig svar om det er aktuelt ?

   Like

   1. Hei, beklager manglende svar, men vi har vært bortreist i jule- og nyttårshelgen.
    For Torunn frister ikke flytte-etapper på samme måten, men dersom Svein fortsatt mangler mannskap kan det da være aktuelt å bare ta med meg alene ?
    Hører fra dere med nødvendige datoer dersom aktuelt,
    mvh
    Øivind

    Like

 3. Hei igjen Irene og Svein!
  Kan godt tenke meg en tur nedover nå i februar, sånn for å prøve litt før jeg eventuelt får bli med over litt lengre tid mens Irene er hjemme og jobber.
  Hvis det er aktuelt så hadde det vært kjekt med et raskt svar slik at jeg kan se om jeg kan få ryddet plass i kalenderen.
  Nytter anledningen til å ønske dere godt nytt år.

  Hans Olav

  Like

  1. irene svarer: jeg drar fra martinique 2 febr og da er det mulig du kunne mønstre på en av dagene etter det.(vi får et vennepAr på besøk fra 16 jan i 14 dg) Svein ønsker å flytte båten sydover i retning Panama i løpet av de neste fjorten dagene. hvis du kunne tenke deg å hjelpe han med det samtidig som du får deilig sol og varme hadde det vært supert. mht hjemreise er det enkleste å ta returbillett fra martinique og ta et lokalt fly til martinique fra der dere er.Jeg drar også tilbake til Martinique 18 febr og er forberedt på å fly videre lokalt der lovinda too befinner seg! det er muligens enklere for oss hvis du kommuniserer via yahoo mailen vår:willingno@ yahoo.no godt nyttår til deg også! klem fra irene og svein! evt også Sms går fint! Ringe er forskrekkelig dyrt for begge parter

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s